RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du møte VIF-gutta


«Mos» Abdellaoue og Dawda Leigh kommer til Tveita senter på lørdag. Arkivfoto
«Mos» Abdellaoue og Dawda Leigh kommer til Tveita senter på lørdag. Arkivfoto Foto: Arkivfoto
Vålerengas fotballhelter tar turen til Groruddalen fredag og lørdag.

LINDERUD / TVEITA: Mandag 12. april spiller Vålerenga hjemme mot Molde i eliteserien i fotball. Som en oppvarming til kampen skal flere av profilene på laget besøke Groruddalen og møte fansen.

Fredag klokka 17-19 kommer Kristian Brix, Bojan Zajic og Stefan Strandberg til Linderud senter.

Lørdag er det Tveita senter som får besøk. Dette skjer mellom klokka 13 og klokka 15, og spillerne som kommer er Juan Fuenmayor og groruddølene Dawda Leigh og Mostafa «Mos» Abdellaoue.

Vinn billetter

Både på Linderud og Tveita blir det konkurranser og aktiviteter, og du har muligheten til å sikre deg autugrafen til eliteseriespillerne fra VIF. Gjør du det bra i konkurransene, kan du også vinne billetter til mandagens kamp mot Molde.

Har du ikke vinnerlykken med deg, går det også an å kjøpe kampbilletter og supporterutstyr i Sjappa-bilen, som kommer sammen med spillerne.

Groruddøler

For Dawda Leigh og «Mos» Abdellaoue bør ikke Groruddalen være ukjent terreng. Leigh er fra Ellingsrud, mens «Mos» i likhet med storebror «Moa» hører hjemme på Refstad.

Begge de to kom til Vålerenga fra Skeid før 2009-sesongen, og har rukket å markere seg i klubben. I mandagens 5-3-tap mot Start kom begge inn i andre omgang, og «Mos» tegnet seg også på scoringslista.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere