Nå kan du stemme på Årets navn

 

 

Som vanlig har vi i Nordstrands Blad fått inn en rekke forslag om hvem som fortjener tittelen «Årets Navn» i 2010.

Nordstrands Blad har flere ganger kåret Årets navn. Også i år har vi invitert dere våre lesere til å finne frem til kandidater som det nå kan stemmes på. Det skal være personer som har gjort noe spesielt for sitt lokalmiljø og som fortjener å bli hedret.

I fjor var det Ove Bevolden i Holmlia Sportsklubb som gikk av med seieren.

Men nå er altså listen klar med fire kandidater vi har plukket ut blant de foreslåtte -en flott miks av ulike typer som alle slår et viktig slag for dem rundt seg.

Du kan bare avgi stemme én gang. For å sjekke at dette går riktig for seg, ber vi deg skrive ditt navn og telefonnummer. (Dette vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.)


Dette er de fire nominerte til prisen Årets navn 2010 knyttet til til våre tre bydeler - Østensjø, Nordstrand, Søndre Nordstrand. Nå er det opp til dere ved å stemme hvem som skal få prisen.

Kandidatene er:

Arnfinn Aabø ARNFINN AABØ er leder av bydelsutvalget i Østensjø. Gjennom sitt verv har han benyttet nær sagt alle anledninger til å fremme lokale saker som noe positivt, og han har representert bydelen på alt av arrangementer.

Inger Aguilar INGER AGUILAR
er ansatt i Søndre Nordstrand bydel med Oslo Sør-satsingen som sitt arbeidsfelt. Hun har styrt pengene bydelen har fått å satse med - og har lykkes i veldig mye. I høst fikk hun også igang noe som er meningen skal bli en lokal tradisjon - nemlig lysmarsjen fra Holmlia til Hvervenbukta.
Gro Smedsrud GRO SMEDSRUD
er stasjonsjef på Manglerud politistasjon. Gjennom sitt arbeid, og sammen med alle sine kolleger, har hun vist at politiet bryr seg på en svært positiv måte i bydelene, ikke minst i forebyggende arbeid. Dette kom spesielt frem da stasjonen hadde besøk av statsministeren og justisministeren som begge roste stasjonen for sin innsats.
Reidar Rasch REIDAR RASCH
har i mange år vært de eldres talsmann på Nordstrand og spesielt på Nordseter. Han har også engasjert seg sterkt i Eikabergtinget. Også i borettslagssammenheng har han nedlagt mye frivillig arbeid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag