RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan elevene glede seg til skolestart


FLOTT OG FIN: Foss vgs. fremstår utvendig, ifølge Undervisningsbygg, temmelig lik slik den gjorde i 1900.
FLOTT OG FIN: Foss vgs. fremstår utvendig, ifølge Undervisningsbygg, temmelig lik slik den gjorde i 1900. Foto: Foto: Undervisningsbygg
Foss vgs. har gjennomgått omfattende rehabilitering, og står nå klar i skinnende flott drakt. Det vil blant annet merkes på inneklimaet for elevene.

GRÜNERLØKKA: Foss videregående skole har vært gjennom omfattende utvendig rehabilitering. Dette har pågått i ett år i tett samarbeid med byantikvaren. Nå er den 112 år gamle verneverdige skolen klar til skolestart med ny takstein, vinduer og flott teglfasade, melder Undervisningsbygg.– Utvendig rehabilitering av eldre skoler er viktig for å få byggene så tett som mulig. Utskifting av vinduer, nytt tak, takrenner osv. vil bidra til bedre inneklima for elevene. Fuktskader hindres og nye vinduer vil få energiforbruket til å gå ned, forteller prosjektleder Knut Vidar Gule i en pressemelding.

LES OGSÅ: Dette bygget redder skolestart

– De verneverdige skolebyggene fremstår i dag temmelig lik det originale utseende fra 1900. Dialogen med byantikvaren har vært meget god og sammen har vi funnet løsninger som begge er fornøyde med.

LES OGSÅ:

Skolevenninnene fra Foss videregående gjør suksess som gründere

Foss-elev (16) er norgesmester på trompet

Banddrøm startet i gangene på Foss

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere