*Nettavisen* Nyheter.

Nå kjører badebussen til Hvervenbukta

Buss 76 tar en ekstra runde fra Hauketo til Hvervenbukta slik at de badeglade kan dyppe seg i fjorden. Foto: FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN

Fra 21. juni og frem til 17. august setter Ruter opp buss mellom Hauketo og Hvervenbukta.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rute 76 til Hauket kjører også i år til Hvervenbukta fram til 17. august, etter at "baderuta" ble lagt ned i 2012, men gjenoppstod i fjor.

HVERVENBUKTA: Sommeren 2012 fant ikke Ruter penger til å forlenge bussrute 76 fra Hauketo via Asperudveien og Sloråsen til Hvervenbukta.

Varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) kjempet en innbitt kamp i bystyret for å få bevilget pengene Ruter ikke hadde, men måtte gi tapt.

Etter utallige protester fra badeglade bussreisende, ble tilbudet gjenopprettet i fjor. Og i år var det ingen tvil om at 76-bussen mellom Helsfyr og Hauketo får en ekstratur om Hvervenbukta i sommerukene.

Bussen skal gå mandag til lørdag hver halvtime mellom klokken 10.30 og 16.30. Søndag går siste buss i retur fra Hvervenbukta klokken 17. 30. For nøyaktig tidstabell er det lurt å sjekke på Ruter.no.

LES OGSÅ: Guide til Oslos badeperler og Øyhopping i Oslofjorden

Det er for øvrig ikke bare fra Hauketo badeglade kan sette kurs for Hvervenbukta. 76-bussen stopper også på Mortenstud T-banestasjon.

Les flere nyheter fra Nordstrands Blad her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag