RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buss 76 tar en ekstra runde fra Hauketo til Hvervenbukta slik at de badeglade kan dyppe seg i fjorden.
Buss 76 tar en ekstra runde fra Hauketo til Hvervenbukta slik at de badeglade kan dyppe seg i fjorden. Foto: FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN

Nå kjører badebussen til Hvervenbukta

Fra 21. juni og frem til 17. august setter Ruter opp buss mellom Hauketo og Hvervenbukta.

HVERVENBUKTA: Sommeren 2012 fant ikke Ruter penger til å forlenge bussrute 76 fra Hauketo via Asperudveien og Sloråsen til Hvervenbukta.

Varaordfører Libe Rieber-Mohn (Ap) kjempet en innbitt kamp i bystyret for å få bevilget pengene Ruter ikke hadde, men måtte gi tapt.

Etter utallige protester fra badeglade bussreisende, ble tilbudet gjenopprettet i fjor. Og i år var det ingen tvil om at 76-bussen mellom Helsfyr og Hauketo får en ekstratur om Hvervenbukta i sommerukene.

Bussen skal gå mandag til lørdag hver halvtime mellom klokken 10.30 og 16.30. Søndag går siste buss i retur fra Hvervenbukta klokken 17. 30. For nøyaktig tidstabell er det lurt å sjekke på Ruter.no.

LES OGSÅ: Guide til Oslos badeperler og Øyhopping i Oslofjorden

Det er for øvrig ikke bare fra Hauketo badeglade kan sette kurs for Hvervenbukta. 76-bussen stopper også på Mortenstud T-banestasjon.

Les flere nyheter fra Nordstrands Blad her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere