RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer påskeharen

Det sang barna i Haugenstua barnehage i kjent barnetimen-melodi.

Haugenstua: Inn kom jammen haren hoppende. Barna satt fint og sang mens haren tok en dans. Med seg hadde hun to kjempesvære påskeegg.
De rampete påskehare-barna mine har spist opp alle de deilige gulrøttene jeg egentlig skulle ha med til dere. Så derfor har jeg noe annet i eggene, sier Påskeharen lurt. Hun åpner dem og avslører godisen, til stor jubel blant barna. Alle får en ting hver og resten fordeles avdelingsvis.

Jubileum

Forrige fredag var det 10.gang Haugenstua barnehage fikk besøk av Påskeharen. Akkurat den samme hvert år, og det har utviklet seg til å bli en meget etterlengtet tradisjon. Ingen av barna vet hvem som er inne drakta, men ifølge pedagogisk leder Torkild Tellefsen skal det avsløres om ikke altfor lenge.
Det er en mor som har hatt barna sine her i mange år. Nå har alle begynt på skolen, men mammaen har fortsatt å være påskehare for det. Noe vi syns er veldig hyggelig, sier han.
Etter at barna har sunget et par sanger for Påskeharen er det på tide at hun kommer seg hjem til sine 13 påskehare-barn. Tellefsen spiller opp på gitaren og barna stemmer i en kjent melodi. "Takk for nå-sangen". Først et vers mens haren hopper ut, deretter et vers for hver av de 4 avdelingene som er til stede, samtidig med at de går til hver til sitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere