RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Nå liker vi BI

Oppfattes mer positivt enn tidligere, viser undersøkelse.

NYDALEN: Synovates «Profilundersøkelse» for 2009 viser at nordmenn har fått et mer positivt inntrykk av Handelshøyskolen BI, går det frem av en melding, gjengitt av Hegnar Online.

Innen «effektivitet og økonomisk styring» samt «åpenhet og informasjon» legger BI seg på henholdsvis 1. og 2 plass på listen over utdanningsinstitusjonene som er med i undersøkelsen. Undersøkelsen måler hvordan det norske folk oppfatter ulike norske etater og organisasjoner.

– For BI som er en privat stiftelse og for våre 20.000 studenter er det svært hyggelig at nordmenns oppfatning av Handelshøyskolen BI stadig blir mer positiv, sier BI-rektor Tom Colbjørnsen.

I en annen undersøkelse utført av Cision tidligere i år kom det frem at Colbjørnsen siteres mer i norske medier enn sine kolleger ved Norges Handelshøyskole, Universitetet i Bergen, Tromsø og Oslo og NTNU. Dette kan ha en sammenheng med at BI klatrer fra 4. til 2. plass under kategorien «åpenhet og informasjon» på Infopaq-undersøkelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere