Nå må noe skje!

 

 

Utålmodigheten over en fremdeles halvferdig Bislett stadion er stor i Arbeiderpartiet, Idrettskretsen og blant bydelens beboerne.

BISLETT: Dette begynner å bli litt en skandale i seg selv at det ike er ferdig, sier BU-leder Torunn K.Husvik.

Hun får støtte av Arbeiderpartioets representanter i oppvekst og kulturkomiteen Sigrid Kleiva-Gramstad og Rina Mariann-Hansen.

De tre politikerne mener at byrådet må ta i et tak siden verken tribunetaket er i orden, ingen kampsport-sorganisasjoner har fått et trenignsrom og den innendørse løpebanen mangler fortsatt isolering.

Det mangler forpliktelse fra byrådet til å følge opp saken, sier Husvik. Hun mener sammen med de andre Ap-politikerne at det bør være unødvendig å kontinuerlig gjenta ønskert om å få noe gjort. Penger er allerede bevilget, og årene har gått siden siste.Nå er tålmodigheten svært liten, sier de tre politikerne.

Må ordne opp

Nå må noe skje,de må bare ordne dette, sier Rina Mariann Hansen.

Det er tidligere bevilget 26 millioner korner til tribunetak og innendørs løpebane, men foreløpig er ingenting gjort..

I forbindelse med byrådets tilleggsinnstilling til budsjettforslaget som snart skal legges frem, oppfordrer Ap-politikerne på på det sterkeste til å sette av noen kroner til Bislett stadion.

Pinlig for byrådet

Kostnader for opprusting av stadion vil ligge totalt på ca. 30 millioner kroner.

Idrettskretsen har gitt oss et sterkt signal om hva de mener og snart skal vi ha et møte med Bislet basket, sier Rina Mariann Hansen.

Dette begynner å bli en pinlig sak for byrådet, sier Husvik irritert.

Det skjer lite nytt, og ingenting av de allerede bevilgede pengene er blitt brukt til å gjennomføre det som er planlagt.

Det er jo viktig å tenke på at befolkningen har nytte av Bislett stadion, og det bør snart være et tilbud til alle, sier Sigrid Kleiva-Gramstad.

Bislet t stadion er rett og slettt en viktig del av bydelen, fortsetter hun.

Ansvar både hos byrådet og bystyret.i sin tid, et vedtak. få rusta op ting. få tak i ...

V må få fullført bislettgata og få lille bislett på plass. vi har fått penger på plass. så nå er det bare å sette i gabg,bare været som stopper opp produksjonen, lbislettgata på pplaas.

Sånn som tingene er nå så opplever jeg at det er det viktigste.

ønsker videreutvvkling av stadion, men i min oprioriterings er det lille bislett og bislettagata.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.