*Nettavisen* Nyheter.

Nå må noe skje!

På Ekeberg venter Frode Kyvåg på svar om hva som skjer med området.

Frode Kyvåg har fått nok av det han mener er arrogant oppførsel og forskjellsbehandling fra Oslo kommune.

EKEBERG: Kyvåg etterlyser mer enn økonomisk tilskudd til Norway Cup. Han er lei av å vente på at saker er til behandling, og at kommunen har milliarder å bruke på Holmenkollen og Bislett, mens idrettsanleggene rundt Ekebergsområdet forfaller.

LES OGSÅ: Vidar Riseth: – Sjelen ligger her

Forskjellsbehandling

Norway Cup får to millioner kroner i tilskudd fra Oslo kommune, mens det genererer mer enn 350 millioner kroner tilbake. Det er mer enn noe annet arrangement i byen, sier Kyvåg.

– Jeg kan ikke finne meg i lenger at Holmenkollen og Bislett blir prioritert med milliardtilskudd, når anleggene rundt Ekeberg ikke blir vedlikeholdt en gang.

Kyvåg er bekymret for videre rekruttering på grunn av de dårlige forholdene.

Byantikvaren holder igjen

På Ekeberg venter Kyvåg på at planer og skisser for Ekebergområdet skal bli til konkrete tiltak.

– Reguleringsplanen er vel ikke klar før jeg sitter på aldershjemmet, sier en svært frustrert Kyvåg, som blant annet har ventet i over 4 år på byantikvarens behandling av saken om ny kunstgressbane.

Bækkelagets Sportsklub er helt avhengig av at de får en ny kunstgressbane skal de klare å holde på rekrutteringen. Kyvåg håper byantikvaren snart kan ta til fornuft.

Ukjent for byråden

Oppslagene om at Frode Kyvåg har planer om å flytte Norway Cup fra Ekebergsletta har skremt en hel nasjon.

– Jeg har ikke truet med å flytte, men jeg har stilt spørsmål om fremtiden som må besvares, sier en opprørt Kyvåg til Nordstrands Blad.

Han har hatt utallige samtaler og møter med kommunen, der han har lagt frem kravene for hva som må til for at Norway Cup kan ha en fremtid som verdens største fotballturnering i Oslo.

Byrådsleder Stian Røsland sier til Nordstrands Blad at han ikke kjenner til misnøyen fra ledelsen i Norway Cup.

LES SAKEN: Norway Cup er reddet

– Det er bare sludder, sier Kyvåg.

Byrådslederen inviterer nå til et møte på Rådhuset, men Kyvåg er tydelig på at han krever mer enn en festtale fra Røsland for å møte opp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.