RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå prater Sveiva om gull

Sveiva-jentene har latt gullsnakket ligge i starten av sesongen, men nå ser laget at serieledelsen kan bli på permanent tid.

Jordal: For med langt flere kamper spilt enn den hardeste konkurrenten, Holmlia, har Sveiva benyttet muligheten til å reise fra på tabellen. Med 18 poeng på ti kamper har Sveiva seks poeng mer enn Holmlia, som har tre kamper til gode på serielederen fra Stovner.
Vi skal i alle fall ligge på topp til Holmlia har tatt oss igjen med antall kamper. Men det er heller ikke urealistisk at vi skal klare å holde oss på toppen, understreker Sveivas Sandra Vika.

På landslaget

For Vika har det vært gode dager den siste tiden. Foruten tabelltopp med Sveiva, ble hun også nylig tatt ut på a-landslaget for første gang.
Det var stas. Jeg hadde selvfølgelig håpet på det, men hadde ikke helt troen, innrømmer Vika som også har med seg lagvenninne Linda Anderseni troppen.
Jan Kristian Monge, trener for Sveiva-jentene, synes det er moro at jentene hans inntar landslaget.
Det var gøy å få med Vika også. Vi i Sveiva er ikke bortskjemte med landslagsspillere, understreker han.

Variabelt

Treneren fikk se jentene smadre Vålerenga i gårsdagens kamp. Grunnlaget for storseier ble lagt med 5-0 i begge de to første periodene.
Resultatet var greit nok, men vi gjorde for mange ting vi ikke skulle. Det var for dårlig å tape den siste perioden, men jeg syntes faktisk andre periode var verst, oppsummerer Monge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere