RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå rives brakkene ved Lofsrud skole


Rives: Denne uken forsvinner det gamle brakkebygget ved Lofsrud skole.
Rives: Denne uken forsvinner det gamle brakkebygget ved Lofsrud skole. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
For halvannet år siden måtte Søndre Nordstrand Muslimske senter ut av brakkene ved Lofsrud skole. Først nå blir de revet.

MORTENSRUD: Brakkene, som opprinnelig ble brukt til undervisning, ble overtatt av den muslimske menigheten. Men etter hvert fant kommunen ut at bygningene ikke var trygge å bruke. Dermed ble det klart at de skulle rives, men ting tar tid.Gleden var stor på skolen da det ble klart at brakkene skulle rives i høstferien.

Rektor Bitten Koch sa i Nordstrands Blad at skolen har bruk for utearealet, og at elevene så frem til at brakkene ble borte.

Men så raskt gikk det ikke. Riving krever nemlig rivetillatelse, og en slik tar det tid å få. Plan- og bygningsetaten måtte ha noen måneder på seg og antydet mulig rivetidspunkt en gang på nyåret.

Derfor var det glede på skolen da gravemaskinen kom i begynnelsen av denne uken. Nå er det bare de siste oppryddingsarbeider som står igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere