RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå rives kiosken

I august setter rivingsarbeidet i gang på Holmlia senter. Nå skal det gamle toalettet bort.

Holmlia: Det er Stiftelsen Holmlia nærmiljø, bydelen og samferdselsetaten som samarbeider om å ruste opp plassen foran senteret, sier Arild Andersson (H) i bydelsutvalget.

Det første som skjer er at den gamle Narvesen-bygningen rives. Det samme blir det offentlige toalettet og bussjåførenes hvilebrakke. Vi ønsker å flytte drosjene bort på broa for det er ganske kaotisk her mange ganger når matbutikken får varelevering, sier Andersson. Han håper plassen vil bli større og mer attraktiv. Andersson forteller at rivingen mest sannsynlig vil medføre nytt kjøremønster. Målet er å gjøre trafikkmønsteret mye enklere enn det har vært til nå.

Jeg tror dette blir veldig bra. Det kommer til å bli mer åpent og fint. Alle på Holmlia ser fram til dette, og det er jo positivt for utviklingen på senteret og, sier Andersson. En ny midlertidig hvilebrakke vil bli satt opp for Sporveiens ansatte mens arbeidet pågår. Finansieringen av prosjektet er ikke kartlagt ennå. Detaljplanleggingen av alternativene starter samtidig som rivingsarbeidet i august.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere