RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå samler de inn til barna


I kveld samler russen inn penger til barn i Zambia og på Haiti. Sjef for det hele ved Persbråten videregående skole, Victoria Stormdal håper du tar godt i mot russen med sine bøsser.
I kveld samler russen inn penger til barn i Zambia og på Haiti. Sjef for det hele ved Persbråten videregående skole, Victoria Stormdal håper du tar godt i mot russen med sine bøsser. Foto: Foto: Alexander Synstad
I ettermiddag håper Persbråten-russen at du tar dem godt i mot. Om lag 250 av dem er ute for å samle inn penger til SOS Barnebyer og barn på Haiti.

PERSBRÅTEN: Lokal aksjonssjef ved Persbråten videregående skole Victoria Stormdal, håper du tar i godt mot russen i kveld. Fra 16.00 i ettermiddag til 20.00 vil om lag 250 Persbråten-elever gå med bøsse. Og de vil være godt synlige med egne vester og id-nummer. Persbråten videregående er lokal base for videregående skole i Bydelene Vestre Aker og Ullern. Over hele Oslo og Akersh us vil det være bøssebærere.
– Russsen er ikke bare opptatt å planlegge fester og pusse opp russebusser. Vi har også en humanitær side, og det er denne aksjonen, sier en spent Stormdal.
 

30 prosent til Haiti 
 

For fjerde året på rad, samarbeider russen med SOS Barnebyer. 70 prosent av de innsamlede midlene går til Livingstone, en av SOS Barnebyers byer i Zambia. Den huser 360 barn. 30 prosent av pengene går til barn på jordskjelvrammede Haiti.
– Samarbeidet med SOS Barnebyer er meget bra. Pengene kommer virkelig til nytte, sier Stormdal som håper du gir til det svir.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere