Nå skal det svettes på Thrane Steen

Daglig leder Henrik Nielsen beklager at åpningen lar vente på seg, men mener Gym Club på Hoff blir verdt å vente på! Foto: Fredrik Eckhoff

Daglig leder Henrik Nielsen beklager at åpningen lar vente på seg, men mener Gym Club på Hoff blir verdt å vente på! Foto: Fredrik Eckhoff

2.500 kvadratmeter med moderne treningsfasiliteter kommer snart til Hoff, men brukstillatelsen lar vente på seg.

HOFF: Etter planen skulle det nye treningssenteret Gym Club på Hoff åpnet dørene midt i september, men den formelle godkjenningen av bruksendring fra bilbutikk til treningssenter er ikke gått igjennom ennå. Møtet med Plan- og bygningsetaten finner sted denne uken, i følge daglig leder for Gym Club, Henrik Nielsen.

En entusiastisk daglig leder viser oss rundt i lokalene, som i flere tiår har huset bilene til Thrane-Steen. Han har selv åtte år bak seg i Sats-systemet, og gründeren, Vegard Liven, var også mannen som startet Sats i sin tid. Så her skorter det ikke på erfaring.

Mindre irritasjon?

Gjennom Gym Club ønsker de å fjerne noen av irritasjonsmomentene som preger et typisk treningssenter. Nielsen nevner for eksempel gode parkeringsmuligheter.

Her har vi til sammen 140 parkeringsplasser, sier han. De blir enten gratis eller veldig billige å bruke.

Pengeløst samfunn

Her trenger man heller ikke å stå i kø i resepsjonen for å registrere seg eller kjøpe bananer. Alle medlemmer har et armbånd med en smartchip. Med denne chipen kommer du inn, og den kan også brukes til å handle i automatene, for eksempel kaffe, proteindrikker, frukt eller andre ting, sier Nielsen.

Her ute vil vi ha skinnsofaer og trådløst nettverk, legger han til og peker på området innenfor inngangen.

Nielsen viser oss hvor området for barnepass skal være, hvor de ulike treningssalene skal ligge, og hvor garderobene skal bygges.

Her vil man også åpne og lukke skapet med smartchipen, så man slipper alle disse hengelåsene. Jeg har selv bagen full av hengelåser, smiler Nielsen.

Sikkerheten i garderobene vil ivaretaes gjennom at alarmen går i resepsjonen hvis et skap brytes opp.

God respons

At det er et marked på Hoff for et treningssenter, har Gym Club fått bekreftet gjennom stor respons denne sommeren. Flere hundre er allerede blitt medlemmer.

Hvordan blir kapasiteten?

For eksempel starter vi opp med 16 tredemøller. Hvis det blir for lite, kjøper vi flere! sier Nielsen, som ser frem til åpningen. Den lar imidlertid altså vente på seg...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.