RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KLAR FOR KAMP: Elise Thorsnes og Røa tar imot Arna-Bjørnar på hjemmebane førstkommende lørdag. Her fra en kamp forrige sesong. 
Foto: Arild Jacobsen
KLAR FOR KAMP: Elise Thorsnes og Røa tar imot Arna-Bjørnar på hjemmebane førstkommende lørdag. Her fra en kamp forrige sesong. Foto: Arild Jacobsen

Nå skal Røa jakte nytt gull i Toppserien

Røa-spiss Elise Thorsnes (23) gleder seg til serieåpningen mot Arna-Bjørnar. Men oppkjøringen har ikke vært optimal for fjorårets serievinner.

RØA: Førstkommende lørdag sparkes Toppserien i gang, og outsider Arna-Bjørnar gjester Røa kunstgress.– Det skal bli godt å komme i gang. Formen kunne vært bedre, men jeg må bruke kampene til å komme i form igjen. Jeg skal gjøre det beste ut av det, sier landslagsspiss Elise Thorsnes til Ullern Avis Akersposten.

Røa-profilen gikk lenge skadet i vinter, men nå er 23-åringen tilbake for fullt.

– Stabæk er favoritt

– Hva blir viktig mot Arna-Bjørnar?

– Først og fremst må vi sette sjansene våre. Forsvarsrekka er deres svakeste ledd, og jeg vet vi kommer til å produsere nok sjanser. Men vi må også tette igjen, sier Elise.

Les også: Tøff start for Røa i Toppserien

– Dere tok seriegullet i fjor. Hvem er favoritter denne sesongen?

– Stabæk. De virker både sterke og stabile.

– Hva er målet til «Dynamite Girls»?

– Målet er som alltid å vinne både serien og cupen, men vi har slitt med skader i vinter. Sesongen er heldigvis lang, sier Thorsnes.

Flere ute

Både Hedda Strand Gardsjord, Marthe Braavold Johansen, Lene Mykjåland og Emilie Haavi vært ute av spill i vinter.

Og for halvannen måned siden røk nysigneringen Madeleine Giske korsbåndet.

– Hva skal til for å lykkes etter en så trøblete oppkjøring?

– Vi har en veldig sterk vinnerkultur i Røa, og den tror jeg blir ekstra viktig denne sesongen. Hvis vi er sikre bakover, vil målene komme. Vi har et av Norges beste angrep.

Valgte Røa

– Du fikk tilbud fra både Sverige og Tyskland etter forrige sesong. Hvorfor valgte fjorårets toppscorer å forlenge kontrakten med Røa?

– Det passet seg bare ikke. I Tyskland hadde jeg blitt alene, og jeg kan ikke språket. Tilbudet fra Göteborg var lenge aktuelt, men jeg valgte heller Røa og studiene på Norges idrettshøgskole, sier landslagsspissen.

– Hvordan føler du deg i kroppen et par dag før serieåpningen?

– Litt tung og treg, men jeg er på god vei tilbake. Jeg gleder meg veldig til kampen mot Arna-Bjørnar, sier Elise Thorsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere