RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå starter byggingen


Slik blir det nye bygget i Ryenstubben 10.
Slik blir det nye bygget i Ryenstubben 10. Foto: Illustrasjon: Stor-Oslo prosjekt AS
Våren 2012 skal det nye næringsbygget i Ryenstubben 10 stå ferdig.

RYEN: Stor-Oslo prosjekt AS er nå i gang med grunnarbeidene til det de kaller Miljøhuset GK på Ryen, på jordet bortenfor Porsche-bygget. Her kommer det et 13.000 kvadratmeter stort kontorbygg over fem etasjer med verksted og lager.

Nytt hovedkontor

– Kalkstabilisering av grunnen er startet opp og vil pågå fram til jul. Bygget vil være ferdig våren 2012 og vil fremstå som et moderne bygg med lyse kontorarealer og gode energieffektive løsninger, opplyser Geir Johnsen i Stor-Oslo Prosjekt.

Han forteller at Skandinavias ledende inneklimakonsern GK skal ta i bruk halve arealet i nybygget og etablere sitt hovedkontor her.

Mer struktur

Som en konsekvens av utbyggingen vil Ryenstubben bli oppgradert.

– Det blir gode fortau og dagens tilfeldige parkering i veien vil bli strukturert. Det vil samtidig bli anlagt adkomst for både gående og rullestolbrukere i søndre enden av Ryenstubben for god adkomst til t-banestasjonen på Ryen, forteller Johnsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere