*Nettavisen* Nyheter.

Nå tråkker de i gang

Stadion-eierne Agnes Mordt, Torger Hansen og Mona Melsom dobler lokalene med blant annet spinntrening. Fjerde eier, Per Haakonsen, var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Kristin Tufte Haga

Ingen unnskyldning for ikke å komme i form Stadion Fysikalske dobler størrelse, og åpner snart 1000 spreke trenings- og helsekvadratmeter.

KJELSÅS: Vi har ventet lenge på de gamle helsestasjonslokalene i etasjen under. Nå utvider vi tilbudet både til "frisktrening" og pasienter. Vi får òg plass til saltrening, med blant annet spinning, aerobic, yoga, pilates og mensendieck. Dette skal også være et lavterskeltilbud i et sunt og trygt miljø, sier Stadion-eierne i Kjelsåsveien 160, Torger Hansen, Mona Melsom, Agnes Mordt for øvrig fysioterapeuter og manuellterapeut. Fjerde eier, Per Haakonsen, var ikke til stede da avisen stakk innom.

Tverrfaglig

Men det stopper ikke der for "nye" Stadion Fysikalske knytter også til seg psykolog, psykiater, ernæringsfysiologer, fotterapeut, og såle- og ortosetekniker. Og det i tillegg til det samarbeidet de allerede har med Frysja Legekontor.

Stadion Fysikalske har eksistert i 32 år. Nå blir vi et tverrfaglig trenings- og helsesenter som det ikke finnes mange liknende av i Oslo, og det er vi så klart stolte av å dra i gang, sier de.

Parkering

15. september skal alt være på plass, og senteret blir åpent fra morgen til kveld. Hele parkeringssituasjonen for Stillatorget er også under endring. Området vil i stedet for faste, reserverte plasser få betalingsparkering med første time gratis. Også området som i dag er sperret med bom ved Rema, skal ifølge Stadion-eierne åpnes.

I tillegg har gårdeier allerede ferdigregulert underjordisk parkeringshus, hvis det skulle bli behov for flere p-plasser.

Lavt i pris

De av medlemmene som ønsker det, vil også få tilbud om vanlig månedlig autogiro.

Men prismessig kommer vi til å ligge merkbart lavere enn de store treningskjedene, er Agnes, Mona og Torger helt klare på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag