RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå vaskes gatene

Med våren kommer rengjøring av gater og veier, og for de uoppmerksomme, borttauing av bilen.

Groruddalen: Vårrengjøringen av gater og veier er i gang, og vil pågå fram til 17. mai. For Groruddalen sitt vedkommende starter det hele 10. april, i Østensjøveien, Tvetenveien og Ytre Ringvei.

Miljøtiltak

Vårrengjøringen utføres for å fjerne svevestøv og grus, slik at luftkvaliteten blir best mulig, og for at syklister og fotgjengere kan ferdes trygt langs veier og fortau.
Lar du bilen stå igjen uten daglig tilsyn, kan den bli tauet inn når byen rengjøres for støv, grus og rusk! Dette gjelder de som parkerer på offentlig vei. Vi setter opp skilt med et døgns varsel, sier Erik Valen, kommunikasjonsleder hos samferdselsetaten.

Godt tips

Reise bort? Lån ut bilnøkler til noen som kan kontrollere at bilen står lovlig parkert én gang i døgnet, eller sørg for parkering på privat grunn eller i parkeringshus.
Det kan lønne seg å følge med, og du finner ut når gatene i ditt distrikt skal rengjøres på Samferdselsetatens nettsider.
Oversikten finner du her: www.sam.oslo.kommune.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere