RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nabo skremte innbruddstyv


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen
Flere innbrudd i hus og bedrifter, mopedførere uten hjelm og førerkort. Her er noe av det politiet har hatt å stri med den siste uka.

Kjørte moped uten hjelm

HAUKETO: Klokken 17.38 fredag kom det melding til politiet om at det var mye skuterkjøring i skolegården på Haukto skole, og at kjøring pågikk uten hjelm. Det var også mistenkt at førerne ikke var gamle nok. En politipatrulje kjørte til stedet og fant to gutter på 17 år. Den ene av dem kjørte på mopeden da politiet kom. Han hadde ikke førerkort for moped og brukte ikke hjelm. Han er anmeldt for forholdet. Kameraten, som eide mopeden, er også anmeldt for å ha overlatt mopeden til en person  uten førerkort. Politiet fant også en stjålet moped på stedet, men kunne ikke knytte denne til noen av de to guttene.

 

Kjenning tatt for kjøring med rus

BØLER: Klokken 18.42 fredag stanset politiet en bil i Eterveien. Den 27 år gamle sjåføren er en kjenning av politiet og ble pågrepet mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble kjørt i sentralarresten for utvidet prøve. Det ble også funnet noen tabletter på mannen.

 

Uten førerkort

SKULLERUD: Politiet stanset en bil og fører klokken 21.52 fredag i Johan Scharffenbergs vei. Den 48 år gamle manne hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet.

 

To tatt for innbrudd

KLEMETSRUD: Like etter midnatt til lørdag fikk politiet melding om innbrudd i Klemetsrud sosial- og barneverntjeneste i Ljabruveien. En vekter kom før politiet til stedet og anholdt en person. To andre stakk fra stedet. En hundepatrulje ble satt inn i letingen og fant etter hvert en person til. De to guttene på 17 og 18 år ble pågrepet for innbruddet. En del pc-skjermer var stjålet, men ble ikke funnet etter innbruddet.

 

Innbrudd i Solveien

NORDSTRAND: Klokken 12.17 lørdag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i villa i Solveien. De ubudne gjestene hadde kommet seg inn gjennom et vindu i kjelleren. Ingen ting skal være stjålet.

 

Brøt seg inn i biler

OPPSAL: En 27 år gammel mann som lørdag like før klokken 18 brøt seg inn i en bil og forsøkte å bryte seg inn i flere andre biler i Bjartveien på Oppsal, ble stanset av en polititjenestemann på fritid. Politiet ble tilkalt og mannen, som kommer fra Hakkadal, ble kjørt i arresten. Politiet fant flere brytegjenstander på mannen.

 

Tatt for fyllekjøring

MORTENSRUD: Ved midnatt til søndag fikk politiet melding fra Mortensrud om at en beruset person satte seg bak rattet på en bil. Bilen ble like etterpå stanset i nærområdet og riktig nok, bak rattet satt en 55 år gammel beruset mann. Han ble kjørt i arresten for utvidet prøve.

 

Vekter traff tyv

RYEN: Like før klokken åtte søndag morgen påtraff en vekter en person i tredje etasje i et bygg i Ryensvingen. Mannen hadde ikke noe der å gjøre og var i besittelse av en rekke mobiltelefoner som ikke var hans. Den 36 år gamle mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

 

Nabo skremt innbruddstyv

HELLERUD: En nabo skremte trolig bort en innbruddstyv som på natt til søndag var på ferde i Stordamveien. Naboen våknet og hørte lyder og kikket i vinduet, men uten å se noen.Huseieren kom hjem klokken 15 og meldte da ifra om at det hadde vært innbrudd. Det ble funnet fotavtrykk på stedet og noen smykker var stjålet.

 

Containerinnbrudd

HØYENHALL: Politiet fikk søndag klokken 16.04 melding om at det hadde vært innbrudd i tre containere med verktøy som sto ved en brakkerigg i Bekkeveien på Høyenhall. Ingen ting var stjålet.

 

Innbrudd i bedrift

HOLTET: Like før klokken åtte mandag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bedrift i Kongsveien 91. Et vindu var slått inn og et brekkjern som ble funnet på stedet ble trolig brukt . Det er uvisst hva som er stjålet.

 

69 km/t i 50 sonen

KLEMETSRUD: Like før klokken ni mandag morgen ble en bilfører tatt i fortskontroll på Klemetsrud i forbindelse med Aksjon skolestart. Mannen kjørte i 69 km/t i 50-sonen og hadde ikke gyldig førerkort. Han er nå anmeldt for begge lovbruddene.

 

Tatt med narkotika

HAUKETO: Klokken 18.43 mandag stanset politiet en bil med fører og passasjer i Øvre Prinsdals vei. Passasjeren var ruset og politiet besluttet å ranssake den 26 år gamle mannens leilighet som lå like ved. Der ble det funnet mindre mengder narkotika. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten.

 

Tatt med kniv

HAUKETO: En 21 år gammel mann ble mandag klokken 19.07 stanset av politiet i Øvre Prinsdal vei. Han var i besittelse av en kniv og er nå anmeldt for dette.

 

Kjørte i fylla

RYEN: Klokken 04.06 natt til tirsdag stanset politiet en bil på sydgående E6 ved Ryen. Den 34 år gamle mannen fra Kolbotn som kjørte var beruset. Han ble pågrepet og kjørt i sentralarresten for blodprøve. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere