RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nabofest på lekeplassen

Den tradisjonelle nabo- og sommerfesten for beboerne i Eddaveien, Sturlasvei og Hemingveien ble igjen videreført av initiativrike naboer.

Holmen: Sommerfesten ble fredag arrangert for beboere i Eddaveien, Sturlasvei og Hemingveien på den store lekeplassen. Her var det blant annet potetløp, tautrekking, den tradisjonelle mini-holmenkollmasjen rundt i området, mange flotte premier og karaoke for alle.

Inkluderende

Dette er hyggelig og moro, og vi håper også at det nå skal være lettere å få kontakt med naboene sine, nye som gamle. Vi vil at festen skal inkludere alle, forteller Atle Skageng, en av arrangørene for årets sommerfest.
Dette er et positivt tiltak, og viktig for å bli kjent, forteller Mia Stoknes, med den yngste deltakeren på armen, bare tre uker gammel.
Familien Stoknes flyttet hit for to år siden, men det er tredje gang de deltar på sommerfesten.
At det er et bra initiativ synes også foreldrene Vibeke og Jarle Kvamme, Oddgeir Fikstvedt og Egil Bakkeheim. Geir Helgerud, som også er med i arrangementkomiteen, legger også til at arrangementet er flott fordi man da blir kjent med foreldrene til barna og får vite hvor de bor.
To av barna som var med er Amalie Vigdal (10) og Therese Engel Jensen (9). Som oftest pleier de å klatre i trærne, men i dag gleder seg over de ulike aktivitetene. Aller helst skulle de ønske at de fikk flere lekeapparater på lekeplassen.
Det var en dumpe her tidligere, men den er tatt bort, forteller de trist.

Nytt initiativ

Sommerfesten arrangeres helt frivillig, men er nå avhengig av at noen melder sin interesse for å bringe tradisjonen videre. Skageng og Helgerud håper virkelig noen tar initiativ, og forteller at den tidligere har holdt på å dø ut. De vil også takke Eivind, Jan, Nils og Kåre, eieren av Hydro Texaco stasjonen like ved, som har hjulpet dem med festen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere