RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nacor Medina Perez legger seg flat


Nacor Medina Perez kom i klammeri med en tilskuer i Oppsal arena i går. Nå legger han seg flat.
Nacor Medina Perez kom i klammeri med en tilskuer i Oppsal arena i går. Nå legger han seg flat. Foto: Foto: Andreas Lindbæk
Elverum-spiller Nacor Medina Perez går i kveld ut i en pressemelding og beklager at han dyttet til en tilskuer. Håndballspilleren mener også han ikke skulle reagert som han gjorde da han fikk rødt kort.

OSLO: Det var under onsdagens sluttspillfinale i Postenligaen at Nacor Medina Perez havnet i klammeri med en tilskuer.

LES OOG SE FLERE BILDER:Nacor Medina Perez dyttet til tilskuer

Elverum skriver i en pressemelding at Nacor ble provosert av tilskueren bak han på tribunen, noe som førte til at spilleren dyttet til tilskueren.

– Jeg legger meg helt flat for det jeg har gjort. Både i situasjonen på banen og på tribunen reagerer jeg på en måte som ikke skal skje på eller utenfor en håndballbane, sier Nacor Medina Perez i en pressemelding.

LES OG SE VIDEO:Gir seg med god samvittighet

– Jeg beklager til den nevnte tilskuer, Bækkelaget, mine lagkamerater/støtteapparat og ikke minst våre fantastiske supportere for oppførselen min i går, avslutter Nacor Medina Perez.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere