*Nettavisen* Nyheter.

Nådeløst mot hodeløst

Verken fugl eller fisk, og fornøyd nok med det

Bli med US Marines til den ustabile røverstaten Tadsjikistan.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

«Red River» er det andre spillet i den revitaliserte «Operation Flashpoint»-serien. «Dragon Rising» kom ut for et par år tilbake, og det er tydelig at Codemasters lærte av sitt forrige spill og dermed har kunnet gjøre dette bedre.

Al-Qaida i Tadsjikistan

Du tar rollen som lagfører i et geværlag i det amerikanske marinekorpset. Året er 2013 og ISAF-styrkene har begynt å få kontroll over den militære hengemyra Afghanistan.

Al-Qaida og deres allierte har blitt presset nordover inn i den lille fjellstaten Tadsjikistan, og sporty som det amerikanske forsvaret er, følger de velvillig etter.

Taktisk skytespill

«Operation Flashpoint: Red River» er først og fremst et taktisk skytespill, som krever mer planlegging og nøyaktig utførelse enn spill som man måtte kjenne fra for eksempel «Call of Duty»-serien. I tillegg til å være en fullverdig soldat selv, skal du kommandere de tre andre i laget ditt ved hjelp av et flott og lettfattelig grensesnitt.

Spillet er nådeløst mot dem som spiller hodeløst. Et par dumme og dårlig gjennomtenkte trekk, og du kan være sikker på å måtte starte oppdraget fra forrige lagringspunkt. «Red River» er aller best i samarbeidsmodus, og å løse oppdragene sammen med andre spillere er svært givende.

spill

Semper Fidelis

Men ikke alt er bare fryd og gammen. Spillet kunne godt hatt en litt bedre grafisk side, en bedre kunstig intelligens og et litt mer variert oppdragsdesign, men det er vel verdt å sjekke ut for dem som føler kallet og gjerne vil verve seg i korpset.

Les hele anmeldelsen av Operation Flashpoint: Red River på Gamer.no

Følg Gamer.no på E3-messen i Los Angeles

Les også: Brother in Arms gjør comeback

Les også: Battlefield 3-datoen spikret

Les også: Slippdatoen for Mass Effect 3 klar

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.