Nær prisrekord

Med håp om en kvadratmeterpris på 82.750 kroner er selger av en leilighet på Ekeberg villig til å vente på den rette kjøperen.

Ekeberg: Boligmarkedet er fortsatt hett. I Jonsokveien, øverst på Ekeberg, må du ut med 12 millioner kroner for en leilighet med et boligareal på 145 kvm.

Prisrekord

- Om dette er prisrekord for området, vet jeg ikke, men det kan i alle fall ikke være langt unna, sier eiendomsmegler Trond Eriksen.

Han legger til at det lett blir stort fokus på pris pr. kvm. Her kjøper man vesentlig mer enn bare "kvadratmeter". Kapitalsterke kjøpere i dette segmentet er villige til å betale prisen det virkelig koster å få tak i den rette leiligheten.Leiligheten ble kjøpt for snart 4 år siden, og med påkostninger har eieren investert ca. 7 millioner kroner i salgsobjektet.

Riktig kjøper

Megleren er innstilt på å bruke tid på å finne rette kjøper til denne leiligheten.

Dersom man ønsker å "gjemme seg" litt bort eller være litt anonym er dette virkelig stedet. Eier har kjøpt ny bolig, og har blandede følelser i forhold til å kvitte seg med denne leiligheten. Han har vurdert å leie ut, og har hatt dialog med seriøse interessenter om dette, forteller Trond Eriksen. Han sier også at selgers prisforventninger gjenspeiles i meglerfirmaets prisantydning. Får vi et bud på dette nivået vil nok leiligheten bli solgt.

Leiligheten

Med 3 garasjeplasser i oppvarmet garasjeanlegg og heis rett inn i egen leilighet har du hele toppetasjen for seg selv. Helt usjenert med 40 kvm. Terrasse, og med en praktfull utsikt over hele byen, fjorden og mot Holmenkollen. Leiligheten har stort spisekjøkken med peis/grue. Romslig stue/spisestue/bibliotek på hele 70 kvm., 2 soverom, hall/trapperom, 2 bad/wc. Hele fasaden mot byen/sjøen består av glass.

Leiligheten ble bygget i 2004, og har tilnærmet ny standard. Leiligheten er en av til sammen 10 leiligheter i boligprosjektet som ble oppført den gang. Det er i ettertid, og senest sist sommer, gjort betydelige oppgraderinger på eiendommens uteareal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.