RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GOD SOM GULL: Stavanger Oilers-spiller Lars-Peder Nagel (31) poserte stolt med pokalene etter drømmekampen i Lørenskoghallen fredag kveld.
GOD SOM GULL: Stavanger Oilers-spiller Lars-Peder Nagel (31) poserte stolt med pokalene etter drømmekampen i Lørenskoghallen fredag kveld. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen

Nagel ble den store NM-kongen

Her er bevisene på at ishockeyprofilen Lars-Peder Nagel (31) fra Manglerud er Stavanger Oilers store NM-helt.

LØRENSKOG: Den storvokste løperen var rørt, lettet og glad etter å ha spilt hovedrollen i den sjette NM-finalen mot Lørenskog fredag kveld.Først avgjorde Lars-Peder Nagel kampen (2–1-seier) og sikret Stavanger Oilers NM-gullet. Så ble matchvinneren kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller.

– Akkurat nå har jeg det helt herlig. Dette er så fantastisk! jubler 31-åringen der han står med «bøtta» i den ene hånden og den gigantiske «MVP»-pokalen i den andre.

– Jeg er så stolt av gutta nå. Utrolig deilig at vi klarte å ta det, fortsetter Lars-Peder til Nordstrands Blad.

(Trykk på hovedbildet for å se flere bilder fra Nagels NM-fest)

Ti år etter

På stillingen 1–1, fem minutter ut i tredjeperiode i fredagens kamp, banket Stavangers svenske storstjerne, Martin Strandfeldt, pucken i stanga bak Lørenskog-keeper Jürgen Penker.

På returen ventet den tidligere Manglerud Star-spilleren Lars-Peder Nagel – og 2–1.

Lørenskog kom aldri nærmere, og gjestene fra Stavanger kunne feire NM-gull etter 4–2 i kamper.

– Det var så vidt jeg klarte å stokke beina i forkant av scoringen. Deilig å se den gå inn, sier Nagel, som også avgjorde NM-finalen for ti år siden.

Da som Frisk Asker-spiller – mot Storhamar.

Til Las Vegas

Etter at NM-gullet var sikret, tok Lars-Peder og de andre Stavanger Oilers-spillerne seg en lynrask dusj for å rekke 23.10-flyet tilbake til oljebyen.

– Nå blir det mange dager med fest, humrer Manglerud-gutten.

Men moroa stopper ikke der:

Om fire uker reiser hele laget på avslutningstur til Las Vegas på Oilers-eier og mangemillionær Tore Christiansens regning.

– Det blir en rå opplevelse. Men vi fortjener å koble av litt nå, for vi har vært under et stort press hele sesongen, smiler Lars-Peder, som før sluttspillet signerte en ny toårsavtale med Stavanger.

Stavanger-trener Petter Thoresen hyllet matchvinneren etter 2–1-seieren over Lørenskog.

– Lars-Peder (Nagel) har levert kanskje sin beste sesong på seniornivå. Nå bidrar han ikke bare defensivt, men også offensivt . Lars-Peder er en av våre aller viktigste spillere, og gjennom sesongen har han tatt «syvmilssteg», sier Petter Thoresen til Nordstrands Blad.

PS! Les om Stavanger-trenerens viktige assistent, Pål Gulbrandsen fra Brenna, i torsdagens utgave av Nordstrands Blad. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere