RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken Stang på Tamara


BERØMT BAKDEL: Det skapte stor oppstandelse i Norges land da Fabian Stang (H) badet naken i Stein Erik Hagens 50-årsdag.
BERØMT BAKDEL: Det skapte stor oppstandelse i Norges land da Fabian Stang (H) badet naken i Stein Erik Hagens 50-årsdag.
Kristin Halvorsen som svelger kameler og Fabian Stang med rumpa bar, er blant dem som i disse dager henger på veggene til Tamara pub.

GRÜNERLØKKA: – Utstillingen er en samling av over 20 karikaturer laget i perioden fra 1998 og fram til i dag, forteller designer, illustratør og redaktør Hilde Marstrander.

Hun kan fortelle at arbeidene er gjort på oppdrag fra aviser og private bedrifter, men samtidig gjenspeiler hennes ønske om å lage en kommentar til samtiden.

– Og spesielt til de menneskene vi hyller, fortsetter Marstrander.

Utstillingen, som vises fram til 15. februar, har fått flere av Tamaras gjester til å trekke på smilebåndet.

– Jeg har fått mange kommentarer fra folk som synes illustrasjonene er morsomme. Samtidig er det begrenset hvor mange som har lyst på en halvnaken Fabian Stang i stua, ler hun.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere