RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nappet på Hoff, solgt på Løkka


TILBAKE: Yndige Blaze er utrolig nok tilbake på Hoff etter å ha vært borte i en hel måned.
TILBAKE: Yndige Blaze er utrolig nok tilbake på Hoff etter å ha vært borte i en hel måned. Foto: FOTO: PRIVAT
Etter at hunden Blaze (1) hadde vært søkk borte i en måned, ringte en ung dame og fortalte at hun hadde hunden.

HOFF/GRÜNERLØKKA: Lørdag 27. august var den unge cavalier king charles spanielen ute i hagen, og eieren Monica Sterling i Montebelloveien på Hoff antok at den hadde tatt seg en tur over til nabohuset, der den han en kompis.

Tatt utenfor porten

Men Blaze kom ikke tilbake fra sin lille tur, og Sterling fikk raskt mistanker om at den lille, søte hunden var blitt tatt.

– Hun var merket med både navn og telefonnummer i tillegg til chip, så hvis den var påkjørt eller noen hadde funnet henne, ville vi antakelig fått beskjed, sier hun.

Ukene gikk med til både leting og til å legge ut savnet-meldinger på ulike nettsider.

Dukket opp på Løkka

Sist lørdag fikk matmor en uventet telefon. En ung dame fortalte at hun trodde at hun hadde hunden til Sterling.

– Hun sa også at hun to uker tidligere hadde kjøpt den i en park på Grünerløkka av to menn som antakelig var omreisende romfolk.

– Hun hadde kjøpt den for 1500 kroner, sier matmor, som forteller at den unge damen hadde fått dårlig samvittighet etter hvert og søkt rundt etter savnede hunder på nett. Det var på Budstikka.no hun fant meldingen om at Blaze var savnet fra sin familie på Hoff.

Fantastisk nyhet

– Jeg hadde jo begynt å gi opp håpet, forteller Monica Sterling. Hun syns nesten det er uvirkelig at kjæledeggen, som er i fin form, har kommet tilbake.

– Du aner ikke hvor glad du er i et sånt dyr før du har mistet det, sier hun og lover at heretter blir det et strengere regime hjemme hos Blaze i Montebelloveien! Både løpestreng og ny inngjerding er på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere