RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når leste vi sist om nye eldreboliger?

Hver gang det skal bygges nye boliger i Nordre Aker, så skrives det alltid at de som flytter inn er sikret barnehageplass. Men det står aldri at det er leiligheter tilpasset eldre?

Det er mange store gamle hus her i bydelen, med store eplehager. Selges et hus, blir det straks flere nye terrasseleiligheter eller store boliger med barnehager i første etasje. Mange av disse førsteetasjeleilighetene hadde egnet seg godt til oss over seksti, men vi skal stort sett flyttes opp i høyhus uten muligheter til bakkekontakt. Hvis det i det hele tatt er plass til oss. Da er prisene som regel så høye at vi ikke har råd til å flytte inn. Tidligere kunne man selge eneboligen sin og kjøpe en leilighet og så få noen kroner til overs til en etterlengtet pensjonisttilværelse (mine foreldre gjorde det). Men den tiden er over.

Vi har ikke noe i mot barn, men det er så mange over 60 år her i bydelen som ønsker seg et tilbud tilpasset oss, uten for store innskudd og husleier. Vi har stor forståelse for at de unge skal ha gode tilbud for seg og sine barn, men også disse blir etter hvert eldre og trenger et sted å bo. Vi ber Nordre Aker sette av plass og tilbud til oss også!Lise Lunde

Grefsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere