RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når storsenteret redder skøytesesongen


MORO: Litt knall og fall, men aller mest gøy på isen ved Storo Storsenter, fra venstre Andrea (5) og Mina Isabel (7). FOTO: Kristin Tufte Haga
MORO: Litt knall og fall, men aller mest gøy på isen ved Storo Storsenter, fra venstre Andrea (5) og Mina Isabel (7). FOTO: Kristin Tufte Haga
Kunstisen utenfor storsenteret holder stand mot varmegrader og regn. Rekordmange har så langt kost seg på isen, og nå stiller også skøyteproffer hver lørdag for å lære bort teknikk.

STORO: – Vi teller jo ikke, men sammenlignet med i fjor så er det ingen tvil om at det er rekordmange som så langt i sesongen har kost seg på skøyteisen ved Storo, sier senterleder ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard.

Fjorårets sesong var første året med egen is for senteret. I år tar de steget videre, blant annet med egeninnkjøpt preppretraktor.

LES OGSÅ: Finn navnet på skøytebanen

Samarbeid med Oslo skøyteklubb

– Dette er et gratis tilbud til alle, og veldig hyggelig at så mange benytter seg av isen. Blant annet vet vi at flere barnehager tar turen hit. Nå har vi også fått til et samarbeid med Oslo skøyteklubb, som hver lørdag mellom 12.00 og 14.00 vil lære bort teknikk til de som ønsker det, forteller Aasgaard.

Lørdag var avisen innom banen, og det var mange andre også som hadde tatt turen innom. Blant annet Mina Isabel (/) og Andrea (5). De var nye isvenninner, og så ut til å storkose seg.

Fikk skøyter til jul

– Det er første gangen jeg går på skøyter, som jeg fikk til jul, forteller Andrea.

– Jeg har ramlet, men det gjør ikke noe vondt. Ikke er det kaldt heller, legger hun til.

Mina lært litt av de nye skøyteinstruktørene.

– Jeg har lært litt teknikk av de i dag. Veldig gøy å gå på skøyter her, sier Mina.

Skøytebanen ved senteret holder i følge Aasgaard åpent til og med påsken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere