RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Erling Fossen skriver om Frigg og sånt på våre nettsider.
Erling Fossen skriver om Frigg og sånt på våre nettsider.

Når vestkanten brøler

På Friggs hjemmekamper er det som regel bare en som står og brøler. Sjefsløve Bolek Gleichgewicht. Noen ganger har han med seg sin bror Piotr, og ved en enda sjeldnere anledning dukker også Njål opp. Da er de en syngende hær. Men som regel er Bolek vår eneste syngende supporter.

En Bolek er verdt 500 bortesupportere. Men han fortjener en gjeng å synge sammen med. Å få dannede eldre vestkantfruer og -menn til å oppføre seg som syngende hooligans, tror jeg ikke noe på. Vi må ta barna før dannelsen setter inn og den eneste ansiktsmimikken de utøver er når de prøver å kvele en gjesp.

Sjefsløve Bolek vil derfor ha så mange barn som mulig på neste hjemmekamp mot Lillehammer FK lørdag 7. mai klokken 16. Der skal han få alle Friggbarna i sine blåstripete drakter til å synge så høyt at drøvelen til barna ses helt ute i Frognerkilen av far og mor som sitter og tar en ankerdram i båten. Sangene er sensurerte og godkjente av selveste overlærer Margrete Munthe.

Vi kan saktens trenge syngende barnehorder. På tre kamper har A-laget fattige ett poeng og ligger nederst.

En syngende vestkant skal denne gang sørge for at marginene tipper vår vei. De første strofene dere kan begynne å lære barna deres går som følger: Frigg, Frigg, Frigg, det er klubben i vårt liv, Frigg, Frigg, Frigg, frekke finter fart og driv.

Og som alltid. Barn i Friggdrakter slipper gratis inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere