RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Narko, promille og stjålet skiutstyr


Pass bedre på skiutstyret ditt, er oppfordring fra politiet denne uken, etter en uke med både promillekjøring, billettautomatinnbrudd og narkotika i bil.
Pass bedre på skiutstyret ditt, er oppfordring fra politiet denne uken, etter en uke med både promillekjøring, billettautomatinnbrudd og narkotika i bil. Foto: Arkivfoto
Narkotika i bil, en oppbrutt billettautomat, promillekjøring, biltyveri og tyveri av skiutstyr er noe av det Majorstua politistasjon har måttet hanskes med siste uke.

OSLO VEST: Forrige onsdag traff politiet på en mann i en bil på Uranienborg. Mannen var åpenbart påvirket av narkotika, og politiet ville undersøke nærmere. Det var flere ferske tagger på veggene i området, og i mannens bil fant man spraybokser i samme farge. I bilen fant man også en halv liter GHB, noe som forklarte mannens noe underlige oppførsel. Mannen ble pågrepet.

Pågrepet med tyvegods

Torsdag ble en hvit Caravelle stoppet for kontroll. I bilen fant politiet blant annet en snowracer, en snøfreser, snowboard, skistaver og verktøy. Godset var enkelt å spore da eier hadde merket med navn og adresse. Godset stammer fra et innbrudd i Sandefjord.

Publikum oppfordres til å ikke la ski, staver etc stå ute da det blir svært enkelt for uærlige sjeler å ta dette med seg. Bruk et minutt eller to ekstra på å få det inn i garasjer/boder slik at man slipper å bli bestjålet. Politiet ønsker også å gjenta oppfordringen til publikum om å låse fast stiger slik at disse ikke blir en invitasjon til innbrudd.

Brutt opp billettautomat

Natt til fredag ble to personer pågrepet for å ha brutt opp en billettautomat på Holmen t-banestasjon. En av patruljene var rett i nærheten da vekterselskapet meldte fra om at det var gått en alarm, og da politiet kom til stedet var gjerningspersonene fortsatt der.

Den ene hadde fått i oppgave å varsle makkeren hvis politiet var å se, men var åpenbart ikke helt inneforstått med hva hun skulle gjøre. Dermed ble begge pågrepet.

Promillekjøring

I løpet av sist helg var det to hendelser som involverte berusede sjåfører. I det ene tilfellet var det en godt beruset russer som kolliderte med to biler i Smestadkrysset. Han hadde vært på julebord og kom frem til at det var hans ene store tabbe etter å ha bodd i Norge i mange år. I Maridalen var det en som hadde kjørt av veien. En medtrafikant kom han til unnsetning og hjalp han opp fra grøfta, men fikk samtidig mistanke om promille og tilkalte politiet. Sjåføren sto utenfor bilen da politiet kom til stedet, og han ble pågrepet.

Bilbrukstyveri

Sist helg ble to personer pågrepet for bilbrukstyveri. Den ene etter en kort biljakt i området Torshov/Sandaker, hvor bilfører også ble anmeldeldt for kjøring på rødt lys, promille, kjøring uten gyldig førerkort og et par saker til. På Grønland kjørte en mann rundt på stjålet ATV, hvor fører også var etterlyst av politiet i en annen sammenheng.

Få innbrudd i vest

Sist uke er det kun meldt inn ett innbrudd i Majorstua krets. Det var en leilighet i Homansbyen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere