RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Narkobeslag på Sogn


 
 
20 politimenn aksjonerte på Sogn videregående i dag tidlig. Det ble gjort beslag av narkotika, og minst to personer er tatt inn til avhør.

SOGN: Politiadvokat Morten Retten bekrefter ovenfor Nordre Aker Budstikke at det har vært en politiaksjon på Sogn i dag, og at det er gjort beslag av narkotika. Rundt 20 politimenn deltok i aksjonen, som fant sted klokken kvart over ti torsdag.

Forebyggende aksjon

Det har vært en forebyggende aksjon i dag, uten at det på forhånd var mistanke mot enkeltpersoner.

Slike aksjoner er en del av politiets forebyggende arbeid. Vi samarbeidet med skolens ledelse, men ellers var det ingen andre som kjente til aksjonen, sier Retten til Nordre Aker Budstikke.

Politiet hadde på forhånd plukket seg ut tre tilfeldige rom hvor de sendte inn politipatruljer og narkohunder.

Aksjonen var basert på frivillighet, og elevene kunne forlate klasserommene før politihundene begynte søkene. En del av elevene benyttet seg av dette tilbudet, opplyser Retten.

Intensivert arbeidet

Retten har ikke fullstendig oversikt over hva slags stoffer det er gjort beslag i, men mener det dreier seg om hasj og marihuana.

Vi har intensivert denne typen arbeid, og vi vil fortsette med slike aksjoner fremover, både på Sogn og på andre skoler, sier Retten.

Formålet er å forebygge bruk av narkotika i skolen.

Rektor på Sogn var torsdag ettermiddag ikke tilgjengelig for kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere