*Nettavisen* Nyheter.

Nasjonal dag for alle

Tradisjonen tro går arrangementet "17. mai for alle" av stabelen i Kuba-parken på nasjonaldagen. Programmet er mildt sagt variert.

KUBA: "17. mai for alle" setter i 2007 fokus på et variert program og både rock, folkemusikk og rap blir presentert på årets arrangement. Arrangøren har lagt vekt på å presentere artister som nå befinner seg i starten av sin karrière, som Valkyrien Allstars og Harmonica, men også mer kjente artister som Samvirkelaget, som springer ut fra østkantgruppa Gatas Parlament og trønderbandet Hoplaong Knut.
Publikum kan vente seg et bredt program med flere spennende artister. Alle artistene har tidligere markert seg innenfor sitt felt og jeg tror det kommer til å bli flere flotte konserter, sier daglig leder i "17. mai for alle" Kristian Ulyses Andaur.
Ved å presentere Samvirkelaget står vi ovenfor vår største produksjon noensinne, fortsetter han.

Lang historie

17. mai for alle er landets største antirasistiske kulturarrangement og har eksistert i over 20 år. Arrangementet som er i regi av SOS Rasisme har vokst seg til å bli et av hovedstadens største og beste kulturarrangement med opptil 15 000 besøkende. For SOS Rasisme er 17. mai en antirasistisk merkedag, en stor og fargerik folkefest for alle som bor i Norge.

17. mai for alle barna

17. mai for alle barna er et avgrenset familieområde med aktiviteter for barna. Det vil være et eget område for småbarnsfamilier med aktiviteter beregnet for barn fra 0 til 5 år. Området vil holde åpent fra 13.00 til 17.00 og ha god barnevogntilgang. Det forutsettes at barna er i følge med voksne, da dette ikke er et sted for barnepass. Det vil bli musikk, ansiktsmaling, tegnebord og dans med mer.
Årets program:
15.00 Harmonica
15.50 Valkyrien Allstars
16.40 No We've Got Members
17.40 DJ Soulshock
18.30 Kohinoor
19.20 Samvirkelaget (Gatas Parlament og Hopalong Knut)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.