RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nasjonal eiendomspris til BI


BI-bygget i Nydalen vant en nasjonal eiendomspris i går.
BI-bygget i Nydalen vant en nasjonal eiendomspris i går.
Handelshøyskolen BI vant onsdag FIABCI Norway's eiendomspris 2007. BI blir dermed det norske bidraget til den internasjonale Prix dExcellence.

NYDALEN: Den nasjonale prisen ble delt ut ved Handelshøyskolen BI i Oslo onsdag ettermiddag. Prisen går til vellykkede bygg som utmerker seg både med sin funksjonalitet og sin arkitektur.

Formann i den norske juryen, Halgrim Thon sto for overrekkelsen og rektor Tom Colbjørnsen mottok prisen på vegne av BI.

Colbjørsen benyttet anledningen til å takke alle for den enorme innsatsen som ble lagt ned under prosjekteringen og for hvordan bygget fungerer i dag, skriver BIs nettsider.

Bygget fungerer etter intensjonen og er en møteplass for diskusjoner, læring og dialog. Bygget inviterer til åpenhet og inspirasjon som knytter mennesker sammen, sa Colbjørsen under overrekkelsen.

Denne prisen har vært arrangert og kåret av FIABCI gjennom en årrekke. Vinneren blir det norske bidraget til den internasjonale Prix dExcellence.

BI-bygget stod ferdig i 2005, og er tegnet av arkitekt Niels Torp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere