RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natalias hat-trick

Hun vokste opp et steinkast fra banen. Da Natalia Galvez (22) returnerte til Lambertseter stadion, gjorde hun det med stil.

Lambertseter: - Helt siden jeg hørte at Manglerud Star skulle spille kampene sine her, så har jeg gledet meg til denne kampen, forteller Natalia Galvez fra Munkelia, som spiller for Harstad-klubben Medkila etter overgangen fra Kolbotn.

Natalia startet fotballkarrieren i Lambertseter IL da hun fikk de første fotballskoene sine som seksåring, og spilte her de syv første årene. Barne- og ungdomsskolen gikk hun på Lambertseter.

Lovte å score

Medkila ledet 0-1 ved pause, etter en tabbe av keeper Heidi Hyving. Et frispark ble lagt høyt inn i feltet, og Hege Christensen fikk stå alene innenfor femmeteren og heade i mål mellom beina på keeperen. Men like før hadde Hyving reddet en suser fra Natalia Galvez.

22-åringen fra Munkelia sto for et ekte hat-trick etter pause. Da timen ble passert ordnet hun 0-2, tyve minutter senere sto det 0-3, og Natalia ordnet sitt tredje mål i det siste minuttet av ordinær tid.

Tre mål var vel i overkant av hva du hadde ventet?

Jeg lovte alle at jeg skulle score tre mål i dag. Det er deilig å holde det du lover.

Også på fotballbanen?

Ja, også der. Jeg har ikke scoret tidligere i år, og det var deilig at det løsnet for meg akkurat på denne banen, sier Natalia, som har vært ute med et fingerbrudd i tre-fire kamper denne sesongen.

Skuffende

Når ett lag lykkes, bommer gjerne det andre.

For Manglerud Star ble dagen helsvart. Med seier ville de passere Medkila på tabellen og ta sommerferie på kvalikplass.

Men lite stemte. Presisjonen i pasningsspillet var dårlig, spillerne kom aldri inn i rytmen og var på etterskudd gjennom hele 1. omgang.

2. omgang startet bra, og Medkila reddet på streken før ballen smalt i stanga.

Så ble Maria Arnesen utvist etter to gule kort. Et par minutter senere begynte Natalia Galvez scoringsshowet sitt.

MS-trener Håkon Grøtland oppsummerer kampen slik:

0-4 gir ikke et riktig bilde av kampen. I 1. omgang var vi udyktige. I 2. omgang hadde vi uflaks. Men, Medkila hadde Natalia Galvez.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere