RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liv Signe Navarsete stikker spaden i jorda for byggingen av passivhusene på Mortensrud.
Liv Signe Navarsete stikker spaden i jorda for byggingen av passivhusene på Mortensrud. Foto: FOTO: RAMBØLL

Navarsete tar tak med spaden

På fredag kommer minister Liv Signe Navarsete for å ta det første spadestikket for Rudshagen borettslag.

MORTENSRUD: Rudshagen skal bestå av såkalte passivhus, som betyr at de er merket med energimerket klasse A. Kort fortalt - husene skal bruke lite energi til oppvarming.

Obos har ikke opplevd å bli «rent ned» av interessenter, men sier seg godt fornøyd med å ha solgt 7 av 17 hus før byggestart.

– Det er omtrent det vi forventet. Dette er ikke mystiske hus, men noen tror nok at boligene er mye dyrere å kjøpe enn andre. Dette medfører imidlertid ikke riktighet, da de ligger på et temmelig likt nivå med resten av boligmarkedet i Oslo, sier Erik Danielsen fra Obos.

Husene skal koste under fire millioner kroner, og kan tilpasses til fire soverom over to plan på tilsammen 116 kvadratmeter. I utgangspunktet er boligene utstyrt med tre soverom.

Fredag klokka 13 kommer kommunal- og sosialminister Liv Signe Navarsete til Marta Steinviksvei på Mortensrud for å stikke spaden i jorda sammen med konsernsjef i Obos, Martin Mæland.


Rudshagen blir liggende ved siden av Stenbråten borettslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere