RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NB! Ikke til Manglerud


Avkjøringen til Traktorveien fra Store Ringvei på Manglerud er stengt, og dette betyr enda tregere trafikkavvikling. Så forbered deg på ekstra tid i kø.
Avkjøringen til Traktorveien fra Store Ringvei på Manglerud er stengt, og dette betyr enda tregere trafikkavvikling. Så forbered deg på ekstra tid i kø. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Synes du ettermiddags-køen på ringveien mot Ryen går enda saktere enn vanlig?

MANGLERUD: Det har sin naturlige forklaring, og slik kommer det til å bli videre utover sommeren.

Mange som kommer Store Ringvei fra Bryn mot Ryen svinger vanligvis av Traktorveien mot Høyenhall og Manglerud. Men det går ikke nå.

For i forbindelse med de store skinnearbeidene på Lambertseterbanen er avkjøringen ved Traktorveien stengt. Store betongelementer lager effektivt stengsel.

Dermed må alle som vanligvis tar av her kjøre frem til Ryen. Og om man synes det går smått på selve ringveien, går det enda tregere å komme seg gjennom oppå Ryenlokket.


Nå går vi riktignok mot en roligere periode trafikkmessig i og med vi kjører inn i ferietid. Men det er nok smart å være forberedt på at det kan ta tid å komme seg forbi Ryen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere