RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei, Hambre, det er DU som lyver!

Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å svare på de ulike og usanne angrepene på meg personlig fra den såkalte "Naboaksjonen", men ett sted går faktisk grensen for hva som kan stå uimotsagt.

Når Hambre i sitt innlegg i Akersposten 4.12 siterer fra en mail jeg sendte resten av BU, og flere andre, den 27. oktober 2008, må minstekravet være at den siteres riktig! Da den er gått til så mange forundrer det meg virkelig at Hambre offentlig tør skrive noe annet enn det jeg skrev, og det til like av en som er medierådgiver av yrke! I mailen min står det blant annet:

"Jeg svarte positivt på henvendelsen jeg fikk den 12. juni 2008, den 13. juni. Stiftelsesmøtet var avholdt 2. juli, der jeg dessverre ikke kunne være til stede, så heller ikke for de 2 andre da jeg har vært bortreist på alle møtene så langt."

Foranledning til denne henvendelsen den 12. juni var en befaring den 3. juni, dagen etter Finanskomiteen enstemmig hadde vedtatt å bevilge 10 millioner kroner til Bogstad Vinterparadis.

Flere av BUs medlemmer var til stede på denne befaringen, så også Akersposten, ref Akersposten den 5. juni. Det ble da fra Bo Callander, initiativtageren for Bogstad Vinterparadis, spurt om vi tilstedeværende syntes det var en god idé at en fra BU var representert i den kommende stiftelsens styre, spesielt fordi Oslo kommune har bevilget så mye penger, og det sa vi ja til.

At "Naboaksjonen" ser seg tjent med å fare med ulike usanne angrep på meg personlig, får stå for dem som gidder bruke tiden til slikt, men for bydelens barn og unge synes jeg de bør holde seg til det denne saken gjelder: Nemlig at så mange tusener av oss i Bydel Vestre Aker, også mange av de nærmeste naboene, ønsker en kunstisbane for dem i nærmiljøet, noe denne såkalte "Naboaksjonen" tydeligvis ikke unner dem. Det er da en ærlig sak, som de må kunne stå opp for uten alt dette andre!

Når Hambre nå flytter ut av bydelen, får man ønske han velkommen på besøk medbringende skøyter, for kunstisbanen på Bogstad er heldigvis beregnet for ALLE!Elin Horn Galtung

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere