RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei til dårligere legevakt!

Oslo Legevakt Base Vest ble i forrige uke nedlagt. Basen betjente folk i bydelene Nordre Aker, Vestre Aker, Frogner, Ullern og St. Hanshaugen. Dermed står 160.000 mennesker igjen med et redusert kommunalt legvakttilbud. Igjen finnes det kun legevaktbaser på Linderud, Ryen og selvsagt Storgata.

Vi vil henstille til Oslo Legevakt om å omgjøre denne beslutningen. Det er heller ikke godt nok at helsebyråd Sylvi Listhaug (Frp) uttaler til Aftenposten 1.6. at det ikke er grunn til bekymring. At Høyre/Frp-byrådet som regjerer med Venstre og KrFs støtte, ikke bryr seg om at helsetilbudet til byens befolkning forringes, bør velgerne merke seg. Spesielt de som bor i Oslos vestlige bydeler.

I stedet for å legge ned legevaktbasen i Pilestredet 77, burde den heller flyttes nærmere befolkningstyngdepunktet i Oslo vest, ved for eksempel å flytte den til Majorstuen.


Ove Gusevik på vegne av AP-lagene i Oslo vest:
Pål Botilsrud, leder Nordre Aker Ap
Ove Gusevik, leder Vestre Aker Ap
Trond Jensrud, leder St. Hanshaugen Ap
Jørn Kristiansen, leder Frogner Ap
Jens Christian Myhre, leder Ullern Bydelsutvalg (Ap)
Helga Strømme, leder Ullern Ap

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere