RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei til p-hus under Haugen

Jeg trodde nesten ikke jeg leste riktig da jeg åpnet Lokalavisen 10. mai. Høyre i bydelsutvalget går inn for parkeringshus under St. Hanshaugen! Nå har de i årevis lovet bedre sykkelveier i bydelen uten at noe skjer. Og i disse tider hvor rikspolitikerne legger opp til drastiske kutt i CO2 - utslipp bl. a. gjennom redusert bilkjøring vil altså Høyre tilrettelegge for enda mer bilbruk gjennom bygging av flere store parkeringshus.

Vi har nok av halvtomme parkeringsanlegg fra før, bl.a. under Falck Ytters plass. St. Hanshaugen er nærmest bydelens klenodium, vårt "arvesølv" fra Middelalderen med en unik beliggenhet og historie. Enten man bygger et parkeringsanlegg under eller over jorden er og blir det en katastrofe og et hån mot oss miljøbevisste beboere. Bruk heller bydelens midler til noe mer fremtidsrettet og noe mindre egoistisk. Det er nok av uløste og forsømte oppgaver å ta fatt på!

Rune Storhaug

Beboer på Sr. Hanshaugen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere