RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nei til private aktører


Sykehotellet på Radiumhospitalet.
Sykehotellet på Radiumhospitalet.
Torsdag ble det klart at Hlese Sør-Øst heller ikke vil la private aktører overta det omstridte sykehotellet på Radiumhospitalet.

ULLERN: Onsdag kveld sa styret nei til at det allerede påbegynte sykehotellet skal bygges. I alt fem aktører har meldt fra at de er interesserte i å ta over prosjektet, fullføre det og drive sykehotellet. Blant dem er Petter Stordalen i Choice og investoren Arthur Buchardt.

Men heller ikke dette vil styret gå med på, melder NRK.

Så lenge de ikke har tenkt å gi oss og drifte dette i mange år framover så det ikke koster oss noe, er vår prioriteringskonflikt den samme. Og i den prioriteringen vi har gjort er ikke sykehotell på Radiumhospitalet så viktig i forhold til alle de andre tingene, sa styreleder i Helse Sør-Øst, Hanne Harlem, til NRK torsdag.

Styreleder Steinar Marthinsen i Rikshospitalet HF sier også nei til å investere i nytt sykehushotell.

Jeg tolker styrevedtaket slik at de sier nei til å investere i nytt sykehushotell uavhengig om finansieringen skjer innenfor Helse Sør-Øst eller privat. Alle som måtte være interessert i å tilby hotellplaner, vurderes etter anbudsregler, sier Marthinsen til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere