RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å flytte fra branntomta

Husokuppantene Brakkebygrenda som har holdt til i St. Halvards gate 27 siden 2000 fikk mandag et brev der de anmodes å flytte ut av området.

Gamlebyen: Østkantavisa fikk tilsendt en pressemelding fra Brakkebygrenda Velforening der det henviser til et brev fra Advokat Ole Løken.
Han har oppfordret oss å fraflytte St.Halvardsgate 27 og truer oss med tvangsmidler hvis vi ikke etterkommer hans oppfordring, skriver de.
Grunnen til dette er at rive- og byggearbeider vil bli igangsatt.
Vi har undersøkt hos Plan- og byggningsetaten, men der foreligger det ingen dokumentasjon om dette.
Brakkebygrenda skriver videre at de fraflytter ikke St.Havards gate 27 for å se på at eiendommen igjen blir forsømt og forfaller.
Uten oss kan stedet igjen bli et sprøyterom for narkomane og lekeplass for barn slik det var før vi flyttet inn i år 2000. Vi oppfordrer byrådet å endelig gjennomføre det enstemmige ekspropriasjonsvedtaket i bystyret fra 2003, står det i pressemeldingen fra Brakkebygrenda Velforening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere