RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uaktuel å øke månedskortprisene, sier Ola Elvestuen (V)
Uaktuel å øke månedskortprisene, sier Ola Elvestuen (V)

Nekter å øke månedskortpris

Byrådet foreslår å øke månedskortprisene til 600 kroner. - Uaktuelt, sier budsjettpartner Venstre.

Det er uaktuelt for Venstre å gå med på en økning i prisen på kollektivmånedskortet til 600 kroner, nå bare kort tid etter at vi fikk igjennom en prisreduksjon fra 720 til 550 kroner, sier gruppeleder Ola Elvestuen (V).

1. august ble prisen på månedskort satt ned til 550 kroner, etter sterkt påtrykk fra Venstre. Nå foreslår byrådet å øko prisen til 600 kroner i måneden, men det vil ikke tidligere budsjettparnter Venstre gå med på.

Det kan bety at månedskortet vil bli værende på 550 kroner også neste år, ettersom byrådet er avhengig av et videre budsjettsamarbeid med Venstre og KrF for å få flertall.

Elvestuen reagerer også på at byrådet ikke er offensive nok på miljøsida.

En rask gjennomlesning av budsjettet viser at byrådet ikke er offensive eller kreative når det gjelder tiltak for et mer miljøvennlig Oslo, sier han.

De miljøforslagene som ligger inne er stort sett bare videreføring av Venstres budsjettseiere fra tidligere perioder, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere