RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter straffeskyld for voldtekt


 
 
Mannen som var etterlyst for en brutal voldtekt på Tåsen, innrømmer seksuell omgang med 25-åringen, men nekter for at det var voldtekt.

TÅSEN/VOLDSLØKKA: Mannen erkjenner å ha vært på stedet og at han hadde seksuell omgang med kvinnen. Han hevder også at det er han som er avbildet på overvåkningsbildene politiet har frigitt. Ifølge Aftenposten.no erkjenner han imidlertid ikke straffskyld.

Meldte seg selv

Det var i januar i år at en 25 år gammel kvinne ble brutalt overfalt og voldtatt. Kvinnen anmeldte forholdet, og har gitt en detaljert beskrivelse av mannen hun mener overfalt henne.

Mandag offentliggjorde politiet overvåkningsbilder som ble tatt av mannen de mener står bak voldtekten.

Ved 19-tiden mandag meldte mannen seg selv for sentrum politistasjon, og satt i avhør i løpet av gårsdagen.

Nekter straffeskyld

I avhør har han erkjent de faktiske forhold, men han har nektet straffskyld, sier politioverbetjent ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, Anne Rynning Aasen, til Aftenposten.no.

Rynning Aasen sier at mannen fortsatt er hos politiet. De skal nå vurdere om mannen skal fremstilles for varetektsfengsling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere