RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nektet å betale for turen, truet taxisjåfør med våpen


30-åringen fra Groruddalen truet sjåføren med et luftgevær, og påførte bilen skader istedenfor å betale for taxisjåføren. Bilen på bildet er ikke bilen omtalt i saken.
30-åringen fra Groruddalen truet sjåføren med et luftgevær, og påførte bilen skader istedenfor å betale for taxisjåføren. Bilen på bildet er ikke bilen omtalt i saken. Foto: Illustrasjonsfoto
30-åringen nektet å betale for taxituren. I stedenfor påførte han bilen skade og truet sjåføren og to politimenn med et luftgevær.

ALNA/OSLO TINGRETT: Mandag må 30-åring fra Bydel Alna møte i tingretten tiltalt for brudd på straffeloven etter hendelsen som fant sted i februar i fjor.

Etter en taxitur hjem til den nå 30 år gamle mannens bolig, nektet han å betale. Han slo først løs på bilen av en slik grad at den ble påført mindre bulker, før gikk han inn i sin egen bolig og tok ladegrep på et luftgevær.

Dette skal ha vært synlig for sjåføren. 30-åringen gikk deretter ut til bilen med våpenet rettet mot sjåføren, samtidig som han skal ha skreket til ham.

Det hele endte med en væpnet politiaksjon mot mannens bolig. To av politibjentene som skulle pågripe tiltale ble utsatt for drapstrusler, og mannen satte seg krafig til motverge da han ble forsøkt inntransport til arresten.

Mannen er tiltalt for trusler og skadeverk, og risikerer fengselsstraff.

LES OGSÅ:

Narkoruset 19-åring tiltalt for bildrap

Korrupsjonssiktet politmann avhøres søndag

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere