RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nerda har kommet til rette


FORSVANT: Den mørkhårete schaeferen Nerda var borte fra Sander Gård i Maridalen i flere dager - her med kattekompis på gården. Foto: Privat
FORSVANT: Den mørkhårete schaeferen Nerda var borte fra Sander Gård i Maridalen i flere dager - her med kattekompis på gården. Foto: Privat
Schæfertispen forsvant fra Sander Gård i Maridalen lørdag ettermiddag. Mandag kveld kom hun til rette på Kjelsås.

MARIDALEN/NORDRE AKER: Ifølge Gunhild Thingelstad, på Sander Gård i Maridalen, er Nerda en kosete og leken hund.

– Nerda er en syv år gammel mørkhåret schaefertispe, og hun lyder navnet sitt. Hun er kosete og ekstremt glad i pinnelek, fortalte Thingelstad til avisen mandag formiddag, da hunden fremdeles var savnet.

Thingelstad fortalte videre at det er hennes svigerfar som eier hunden, som åpenbart må ha lagt ut på tur på egen hånd på lørdag.

– Nerda er en type hund som fotfølger sin matfar. Han var ute og jobbet på jordet, mens hun «vimset» rundt, sa Thingelstad.

Sander Gård i Maridalen ligger langs populær turvei fra blant annet Kjelsås og innover i Maridalen. Det kan også forklare forsvinningen.

– Vi har fått vite at hun fulgte etter noen turgåere. Der stopper alle spor etter hunden, sa Thingelstad videre.

Men nå er altså Nerda kommet til rette, mandag kveld, i god behold, ved Rønningen Folkehøgskole.

Nerda hjemme

LYKKE: Det meldes om stor lykke over å ha fått Nerda hjem igjen - her fetter og kusine Sander og Frøydis Klever, barnabarne til Nerdas matfar på Sander Gård. (Foto: Privat)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere