Nervepirrende sluttspill

SÅ NÆRE: Tunet var så nære å vinne den første av totalt fem sluttspillkamper, men har satt seg som mål å vinne tre av de fem.

SÅ NÆRE: Tunet var så nære å vinne den første av totalt fem sluttspillkamper, men har satt seg som mål å vinne tre av de fem. Foto: Alice Johansen

Greåker tok første stikk i den første av fem sluttspillkamper mot Tunet i NM.

Klikk på bildet for å forstørre.

JEVNT: Kun en hårsbredd skilte Tunet og Greåker i onsdagens første sluttspillkamp i NM. Her er det Tunets kaptein Ole Olesen som jakter en Greåker-spiller. Foto: Alice Johansen

Klikk på bildet for å forstørre.

KUNNE AVGJORT: Her er Fredrik Hoff Eriksen svært nær å avgjøre for Tunet på sudden death, tidlig i fjerde periode. Foto: Alice Johansen

Klikk på bildet for å forstørre.

MISFORNØYDE: Supporterne viste tydelig hva de syns da Greåker scoret. Foto: Alice Johansen

HØYENHALL: Første periode endte 2-2, og andre periode fortsatte på samme vis og endte 5-5. I tredje periode sto det fortsatt 5-5 mellom det som kun kan beskrives som to svært tette lag under den første av totalt fem NM-kamper mellom Tunet og Greåker.

Dramatikk

Etter 5-5-målet i andre peiode, skulle det gå ganske nøyaktig en halvtime i spillet før neste mål ble satt inn, og det på sudden death.

Greåkers Stian Skau fikk æren av å avslutte den første NM-kampen mot Tunet, og det falt spillerne tungt for hjertet å være så nære seier seks minutter ut i ekstraomgangen.

LES OGSÅ: Tunet vil til topps i NM

- Jeg syns det er fryktelig kjedelig. Vi er et mye bedre lag enn de, og har bedre spisskompetanse. Det er fordelen med at det er hele fem kamper, sier Ole Olesen, som scoret to av Tunets fem mål i kampen.

Uflaks

Trener Andrè Sveen mener at det var tilfeldighetene som avgjorde kampen.

Med tanke på alle Tunets målsjanser den siste halvtimen kunne han også bare kalt det god gammeldags uflaks.

- Det er jevnt, slik som det skal være i sluttspillet. Det er tilfeldigheter som gjør at de vinner i dag, konkluderer han, og legger til:

- Men vi hadde 5-6 mer enn kvalifiserte muligheter til å avgjøre kampen lenge før.

Tunet talte 32 skudd mot mål, mens Greåker hadde 27.

-Avgjøres i siste kamp

Greåker havnet på sjetteplass i årets serie, mens Tunet tok tredjeplass, bare tre poeng foran.

Laget lå lenge an til å kapre andreplassen, men Tunet skrantet litt i sesongavslutningen, og tok såvidt bronse foran Gjelleråsen på målforskjell.

- Jeg tipper at dette ikke kommer til å bli avgjort før den femte og siste sluttspillkampen, spår trener Sveen etter onsdagens tette oppgjør.

Neste kamp mot Greåker er allerede på søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.