*Nettavisen* Nyheter.

Neste gang låser Camilla døren!

VIL AT FOLK SKAL PASSE PÅ: Camilla Frøseth (21) hadde satt fra seg vesken sin i gangen hjemme. I løpet av fem minutter hadde noen gått inn i gangen og stjålet vesken. Nå ønsker Frøseth at andre er påpasselige slik at tyverier ikke skjer dem.

Camilla Frøseth skulle bare sjekke noe på nett. I løpet av noen få minutter tok en tyv seg inn i gangen og stjal vesken hennes.

ULLERN: – Jeg trodde ikke noe slikt ville skje på et så rolig sted som Ullern, forteller Camilla Frøseth (21).Vanligvis er hun veldig nøye med å låse døren, men denne ene gangen som døren var ulåst, har noen tatt seg inn i gangen hennes og stjålet vesken.

– Jeg vil at andre skal vite om dette, slik at de kan være påpasselige selv.

Stjal vesken

Frøseth hadde kommet hjem til Ullernveien fra jobb i 17.30-tiden på lørdag. Kort tid etter kom kjæresten. De skulle sjekke butikkens åpningstider før de skulle handle. Det tok mellom fem og ti minutter fra kjæresten kom til de skulle dra ut igjen. Da var vesken borte.

– Han låste ikke døren, men vi var inne en kort stund før vi skulle ut igjen. Man skulle ikke tro at noen er så frekke at de åpner en inngangsdør, og tar seg inn hos noen som er hjemme, sier Frøseth.

Inngangen til hennes bolig ligger på gateplan i underetasjen til en villa.

LES OGSÅ: Hvem stjal fuglehusene?

Anmeldt

Onsdag gikk Frøseth til politiet for å anmelde hendelsen. Hun har hatt flaks i uflaks. Alle de viktigste tingene hadde hun tatt ut av vesken sin.

– Det var lite gevinst for tyven. Men det lå iPod, almanakk, sminke, parfyme og nøkkelkort i den, forteller hun.

– Det er ubehagelig at noen har tatt seg inn mens jeg har vært hjemme. Den første natten var jeg ganske redd, for jeg trodde at jeg hadde glemt å ta ut ekstranøklene til leiligheten fra vesken, sier Frøseth.

LES OGSÅ: Færre villainnbrudd- flere lommetyverier

Nøye med å låse

Frøseth og kjæresten så etter spor i snøen, lette rundt i området og hengte opp plakater for å finne vesken. Den, og tyven, er fortsatt borte. Vesken var sort, med hanker.

– Jeg lurer veldig på hvem dette er, men det vil jeg jo aldri få vite. Uansett så er det en veldig frekk person, sier Frøseth.

Hun er ekstra nøye med å låse etter hendelsen.

– Jeg håper andre også er påpasselige. Man tror ikke det skjer på et sted som dette, men det gjorde det.

LES OGSÅ: Akila endelig hjemme etter et døgn hos tyvene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.