RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neste sommer ser du slik ut


Indiske Ankita Bhatia imponerte med orientalsk sommermote fra Bouquet på Oslo Fashion Week torsdag.
Indiske Ankita Bhatia imponerte med orientalsk sommermote fra Bouquet på Oslo Fashion Week torsdag. Foto: Foto: Steven Stieng, OFW
En sexy forsmak på neste års sommermote ble servert på Oslo Fashion Week.

KVINNEGUIDEN.NO: Årets sommer er i ferd med å trekke sitt siste innpust til manges store fortvilelse. Likevel kunne vi glede oss over en sexy forsmak på neste års sommermote på Oslo Fashion Weeks trendvisning torsdag.

Se video fra visningen

Orientalsk varme

Den indiske designeren bak klesmerket Bouquet, Ankita Bhatia, krydret sommermoten for 2011 med hjemmeinspirerte kjoler med paljetter og glitter, florlette og gjennomsiktige tunikaer, A-formet snitt med markert liv, asymmetriske topper med batikkmønster, harembukser med smale ben og maksikjoler med lekre, draperte detaljer.

– Jeg flyttet fra India for noen år siden og synes det er viktig å representere hjemlandet i mitt design. Samtidig er det viktig for meg at norske kvinner finner sitt eget uttrykk og kler seg i det som får dem til å føle seg vel, sier Bhatia til Kvinneguiden.no

Strandlig mote

Designer Mariette Røed Torjussen gledet sommerlystne nordmenn med en litt annen stil i sin Mariette - visning. Inspirert av hav og strand presenterte hun sommerkjoler i duse pasteller pyntet med strandskjell som unike detaljer og lekre asymmetriske tunikaer med strandprint.

Det var ikke bare romantisk og feminine uttrykk å se på catwalken; under showet ble de myke chiffonkjolene og flagrestoffene satt opp mot en strengere sommerstil som dresskjoler i nøytrale nudetoner og smalere jumpsuits med kraftig print.

Ett av de siste innslagene var også en storslagen, hvit aftenkjole med store blondedetaljer på skuldre og ben.

Les også: Dette er høstmoten

Les også: – Ikke følg trendene

Les også: Gled deg til neste sommer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere