Neste trinn er 320 boliger på Lilleaker

Her kommer ett av to bygg over Ring 3 som skal inneholde Møller Bil med bilsalg, verksted og parkeringskjeller. Til venstre i bildet avkjøring til CCVest i rundkjøringen.Foto: Vidar Bakken

Her kommer ett av to bygg over Ring 3 som skal inneholde Møller Bil med bilsalg, verksted og parkeringskjeller. Til venstre i bildet avkjøring til CCVest i rundkjøringen.Foto: Vidar Bakken

Møllergruppens del av byggeprosjektet nord for CCVest nærmer seg sluttføring, men mange vil vite når de planlagte boligene blir realisert.

På andre siden av Ring 3 kommer det andre bygget til Møller Bil. Senere skal det bygges lokk over veibanen, før boligene bygges. FOTO: VIDAR BAKKEN

CCVest helt til venstre i bildet. Det runde og ovale bygget blir Møller Bil. MONTASJE: LUND HAGEM ARKITEKTER

LILLEAKER: Møller Bils to bygg med bilforretning, verksted og parkeringsanlegg under bakken er kommet langt i byggeprosessen. Dette er første trinn i reguleringsplanen for området.

– Anlegget til Møller Bil er i rute. Det skal stå ferdig ved årsskiftet, sier administrerende direktør i Mustad Eiendom, Halvard Øye.

Les også: 320 boliger godkjent av bystyret

I neste trinn skal såkalte punkthus med totalt 320 boliger bygges. Det er snakk om 11 boligblokker på mellom syv og ti etasjer som skal bygges mellom nye Møller Bil og Lilleakerbanen, samt tre lavblokker ved Schlãgergården. Det vil bli anlagt tunnel i forlengelsen av dagens tunnel med et grønt lokk som skal dekke over tunnelen.

Les også: Mustad Eiendom bygget barnehage

– Når det gjelder boligene, er det litt frem i tid. Det vil nok ta tre til fire år før disse blir realisert. Det må bygges en betongkulvert i Mustadkrysset og vi venter på Statens vegvesen, som vi samarbeider med. Det tar litt tid, sier Øye.

Prosjektet er avhengig av Statens vegvesens prioriteringer. Vegvesenets planlagte rehabilitering av eksisterende tunnelanlegg ses i sammenheng med bygging av «lokket».

Les også: I bakken med et brak

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag