RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten 150 på venteliste


TAK: Tennisentusiastene - fra venstre - Simon Ulstrup (12) og Martin Hovelsrud (12) vil gjerne ha flere baner med tak over hodet. FOTO: Kristin Tufte Haga
TAK: Tennisentusiastene - fra venstre - Simon Ulstrup (12) og Martin Hovelsrud (12) vil gjerne ha flere baner med tak over hodet. FOTO: Kristin Tufte Haga
Simon og Martin ønsker seg flere tennisbaner med tak over hodet. Det gjør sikkert flere andre også, mange på venteliste hos Grefsen tennisklubb.

DISEN/GREFSEN: Kanskje kan det bli som Martin (12)  og Simon (12)  ønsker seg, for Grefsen tennisklubb har store planer på gang.

– Klubben jobber nå med planer om ny innendørshall, en hall over der tre av utendørsbanene ligger i dag. En byggesøknad er nært forestående, vi har mottatt positive signaler om prosjektet både fra idretten og politisk hold. Håpet er at vi skal få realisert tennishallen i løpet av 2015 sier styreleder i klubben, Per-Henrik Hovelsrud.

Enorm tilvekst

– Vi har hatt en enorm tilvekst de senere årene, med en dobling av medlemsmassen. I dag teller klubben 450 medlemmer, sier Hovelsrud.

Han legger til at tilveksten i all hovedsak har kommet fra barn og ungdom, og er et resultat av målrettet rekruttering fra barneskolene i nærområdet og en bevisst satsing på breddeidrett.

– Det spirer og gror i klubben vår - rundt 200 barn spiller ukentlig i organisert  trening! Men det triste er at vi dessverre ikke har plass til å ta inn alle som ønsker det.  Sommerstid har vi syv baner tilgjengelig, men vinterstid er det kun to baner innendørs. Nesten 150 personer – flest barn – står på venteliste hos oss, sier Hovelsrud.

I dag er det to innendørsbaner i "boblen", og som kan tas ned sommerstid.

– Dette er svært lite tilfredsstillende for en klubb som har som kjerneverdier å være åpen og tilgjengelig med fokus på bredde blandt barn, sier Hovelsrud, og som tror at en helårshall på Disen/Grefsen med tre baner, ikke bare vil gi Grefsen tennisklubb et kjempeløft.

Også andre tilgode

– Den vil også komme andre tennisklubber til gode. Svært begrenset innendørs banekapasitet er et problem for mange klubber. Grefsen tennisklubb vil i såfall bli den første med en helårshall i Nordre Aker bydel, sier den entusiastiske styrelederen.

Han kan videre opplyse om at klubben planlegger finansiering av eventuell hall med spillemidler, kommunale midler og egenkapital, og at tomten per i dag er regulert til park- og idrettsformål.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere